INGLIZ TILI FILOLOGIYASI TA’LIMIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Abduhakimova Zebo Muhammadjon qizi,; Toshboltayev Faxriddin Urinboyevich, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada ingliz tili filologiyasida axborot texnologiyalarining qo‘llanilishining imkoniyatlari va qiyinchiliklari tahlil qilinadi. Axborot texnologiyalari o‘quvchilarga individual yondoshuvni amalga oshirish, darslarni interaktiv va samarali tashkil etish imkoniyatlarini yaratadi. Shuningdek, o‘qituvchilar uchun yangi pedagogik metodlar va resurslar taqdim etiladi. Biroq, axborot texnologiyalaridan foydalanishda texnologik tengsizliklar va axborotning sifatiga doir muammolar ham mavjud.