INSONLARNING XARAKTER XUSUSIYATLARI VA ULARNING O’ZIGA XOS TASNIFI - Jumaniyazova Barnoxon Aminboyevna; Xodjiyeva Lobar Axmedjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada insonlarning hXarakter xususiyati va ularning tasnifi haqida haqida ma’lumotlar berilgan.