Садикова Эльвира Витальевна - Maxammadaliyev Izzatillo, (Ustozlar uchun, 2025)
Zamonaviy sharoitda, bir daraja yoki har qanday ishlab chiqarish korxonasiga xos boʻlgan innovatsion faoliyat. Agar kompaniya innovatsion bozorda yetakchi boʻlmasa ham, ertami-kechmi, axloqiy jihatdan eskirgan texnologiyalar va mahsulotlarni almashtirish zarurati bilan yuz beradi. Hozirgi kunda iqtisodiyotni rivojlantirish bozor sharoitlari doimiy ravishda miqdoriy, balki sifatli oʻzgarishlarni talab qiladi. Ushbu oʻzgarishlar eng ilgʻor texnika, texnologiyalar, doimiy ravishda ilmiy bazani rivojlantiradi.