ЗАГАДКА – ЖАНР УСТНОГО НАРОДНОГО ТВОРЧЕСТВА - Голуб Богдан Витальевич,; Садикова Эльвира Витальевна, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada folklor janrlari tizimidagi topishmoqlar, ularni tilshunoslar tomonidan o‘rganish nuqtai nazaridan ko‘rib chiqiladi