OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA INNOVATSION SOHADAGI ILG‘OR TAJRIBALAR - Avliyayeva Diyora Musoyevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida innovatsion faoliyatni rivojlantirish borasidagi ilg‘or xorijiy va mahalliy tajribalar tahlil qilinadi. Innovatsion g‘oyalarni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish, startap loyihalarni qo‘llab-quvvatlash va raqamli texnologiyalarni joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.