SEMENT ISHLAB CHIQARISHDA MASHINA VA JIHOZLAR OPERATORINING KASBIY KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH METODLARI. - Madaliyeva Dildora Alisher qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola sement ishlab chiqarishda mashina va jihozlar operatorlarining kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishga qaratilgan metodlarni o‘rganadi. Maqolada operatorlarning malakasini oshirish uchun zamonaviy ta’lim texnologiyalari, simulyatorlardan foydalanish va amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, adabiyotlar tahlili, metodlar, natijalar va takliflar keltiriladi. Maqola sanoat ishlab chiqarishida samaradorlikni oshirishga xizmat qiladi.