KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA MAKTABGA MOSLASHISH JARAYONINI OʻRGANISH VA TAHLIL ETISH MASALALARI - Kirgizova Raxilya Isakjanovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sing o‘quvchilarida o‘quv motivlarining shakllanish muammosi yoritilgan. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining boshqa psixologik xususiyatlari va irodaviy sifatlarining tarkib toppish muammolari va ularning motivatsiya shakllanishiga ko‘rsatuvchi ta’sirlari muhokama etilgan.