INVESTITSION MUHITNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Ibrohimov Muhammad Aziz,; Ahrordinov Oʻktamjon,; Kaxxorov Abduqahhor, (Ustozlar uchun, 2025)
Bozor iqtisodiyoti sharoitida mamlakat taraqqiyotini ta'minlashda investitsiyalar hal qiluvchi ahamiyatga ega. Investitsion muhit – bu investorlar uchun yaratilgan qulayliklar, ishonchlilik va samaradorlik darajasini bildiruvchi tushuncha. Ushbu muhit qancha barqaror va rivojlangan bo‘lsa, shuncha ko‘p xorijiy va mahalliy investorlar jalb etiladi. So‘nggi yillarda butun dunyo bo‘ylab innovatsion texnologiyalar iqtisodiyotni tubdan o‘zgartirmoqda va investitsion muhitga ham katta ta’sir ko‘rsatmoqda.