KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA DARS JARAYONINI INNOVATSION TASHKIL ETISH: NAZARIYA VA AMALIYOT - Olimova Dano Shakirovna,; Otabayeva Barchinoy Umarbek qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada kompetensiyaviy yondashuvga asoslangan ta’limning bir qator jihatlari keltirib o’tilgan. Xususan kompetensiyaviy yondashuvning nazariy asoslari, amaliy metodlari haqida fikr yuritilgan.