ЎҚИШ БУЗИЛИШИНИ БАРТАРАФ ЭТИШНИНГ ТИЗИМЛИ ФАОЛИЯТИ - Ниёзова Лутфия Худайбергановна (Ustozlar uchun, 2025)
ушбу мақолада ўқиш бузилишининг сабаблари, уни бартараф этишдаги тизимли ёндашув, давлвт таълим стандартида ўқиш техникасига қўйилган талаблар, бола тарбиясида ижтимоий мухитнинг муҳим ахамияти хақида сўз боради.