СУНЪИЙ ИНТЕЛЛЕКТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ ИЛМ-ФАНГА ЖОРИЙ ЭТИЛИШИ. - Маткаримова Н.Х (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Сунъий интеллект технологияларидан фойдаланишни кенгайтириш, рақамли маълумотларни йиғиш, сақлаш ва қайта ишлаш тизимини такомиллаштириш мақсадида ҳозирда юртимизда  амалга оширилаётган кенг кўламли ишлар ҳақида маълумотлар келтириб ўтилган.