“OILADA AYOLNING O'RNI VA FARZANDLAR OLDIDAGI OTA-ONANING BURJI” - Aripova Nigora Ravshanjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada  oila  muqaddas  dargoh,  uni  mustahkamligini  saqlash oila a’zolarining burchi va vazifasi ekanligi haqida aytilgan. Farzandga to’g’ri tarbiya berishda ota onalarning o’rni beqiyos, chunki har bir bolaning individual psixologik xusu siyatlari o’ziga xos bo’lib, ular alohida yondashuvni talab etadi.