BADIIY TA’LIMDA MUALLIFLIK HUQUQI VA INTERNET OLAMI - Аlimov Nodir Yunusovich; Utanova Umida Agzamxodjayevna (Ustozlar uchun, 2025)
Jamiyatda internetdan foydalanish borasida asarlarning almashinuvi erkinligi tarafdorlari bilan badiiy, musiqa, audiovizual, fotografiya va boshqa asarlardan foydalanish borasidagi mualliflik huquqi monopoliyasi tarafdorlarining kelishuviga erishib, buni qonunchilikda yoritish muhim.