“MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARI FAOLIYATIDA PEDAGOGLARNI STRESSLI VAZIYATLARNI OLDINI OLISHGA QARATILGAN AMALIY USULLAR VA UALRNING AHAMIYATI” - Qosimova Roziyaxon Abdibannapovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada stress bilan kurashish usullari va bir qator metodikalari va ahamiyati,pedagogik faoliyatdagi kasbiy stress va uning o‘qituvchi faoliyatiga ta’siri yoritibberilgan.O‘qituvchining kasbiy faoliyatida kasbiy stressni belgilaydigan va o‘qituvchilarning kasbiyfaoliyatisamaradorligiga salbiy ta’sir ko‘rsatadigan ko‘plab stress omillari bilan birga kelishi haqida so‘zboradi.