MUSIQA TA’LIMINING TARBIYAVIY AHAMIYATI. - Yulyaxshiev Sherali Narzullaevich (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada o‘sib kelayotgan yosh avlod taribyasida, uni shaxs sifatida barkamol bo‘lib etishishida musiqaning roli va ahamiyati, qadimgi davrlardan to xozirgi kunagi ahamiyati xususida taxliliy ma’lumotlar berilgan