OZIQ OVAT XAVFSIZLIGI GLOBAL MUAMMODIR. - N.X.Qobilova,; D.I.Qobulova, (Ustozlar uchun, 2025)
Oziq-ovqat xavfsizligi butun dunyo mamlakatlari oldida turgan eng dolzarb vazifalardan biridir. Jahonda ham bugungi kunda oziq-ovqat mahsulotlarini yetishtirish va ularni taqsimlash boʻyicha yondashuvni mutlaqo oʻzgartirish lozimdir.