KOMPYUTER TARMOQLARINI MONITORING QILISH VA NOSOZLIKLARNI ANIQLASHDA OPERATOR MALAKASINI OSHIRISH TEXNOLOGIYALARI. - Israilova Shohida Islamovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola kompyuter tarmoqlarini monitoring qilish va nosozliklarni aniqlash jarayonlarida operatorlarning malakasini oshirishga qaratilgan zamonaviy texnologiyalarni o‘rganishga bag`ishlangan. Sun’iy intellekt, virtual reallik va avtomatlashtirilgan o‘quv platformalari kabi innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada ushbu texnologiyalarning operatorlarning ish samaradorligiga ta’siri, ularning afzalliklari va cheklovlari muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari tarmoq boshqaruvi sohasida malaka oshirishning kelajakdagi yo‘nalishlarini belgilashga yordam beradi