RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING TA`LIM JARAYONIGA KIRIB KELISH VA MUSIQA DARSLARIDA QO`LLANILISHI - Rajabova Mehriniso Jo`ra qizi,; Raxmatullayev Xumoyun Shafoatovich, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raqamli vositalarning musiqa madaniyati darslarida qo‘llanilishi, raqamli texnologiyalarning tarixiy bosqichi,interaktiv metodlar va innovatsion yondashuvlar orqali o‘quvchilarning musiqiy bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.