DAVOMATI PAST VA O‘ZLASHTIRISHIDA MUAMMOSI BOʻLGAN O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Saparova Dilnoza Ibragimjanovna, (Ustozlar uchun, 2025)
davomati va o‘zlashtirishi past o‘quvchilar bilan ishlash haqida ma’lumotlar berilgan.