JAMIYATIMIZDA PSIXOLOGIYA SOHASINING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Sultonova Charos Salimovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola O‘zbekistonda so‘ngi yillarda psixologiya fanining jadallik bilan rivojlanayotganligi, ko’plab psixologiyaga doir bo‘lgan darsliklar, o‘quv-qo‘llanmalar chop etiliyoganligi haqida. Psixologik tadqiqotlar barcha jabxalarda o‘tkazilmoqda va bugungi kunda psixologiya fanining o‘rni  juda ham katta axamiyatga egadir.