FOBIYA TURLARI HAMDA KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Xoliqova Sayohatxon Ikromovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada qoʻrquv, qoʻrquvning olimlar tomonidan tahlil qilinishi, qoʻrquvni keltirib chiqaruvchi holatlar, fobiya, fobiya turlari, fobiyaning inson nerv tizimiga ta’siri masalalari hamda ota-onalar, oʻqituvchilar, psixologlar uchun muhim tavsiyalar keltirilgan.