IJTIMOIYLASHUV MUAMMOSI SIFATIDA BOLA PSIXIKASINI RIVOJLANISHI - Yakubova Umidaxon,; Abdulmajidova Mahdiyona Dilmurodjonovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada asosan bolalarning psixikasi, ularning ijtimoiy hayotda qanday rivojlanishi, ijtimoiylashuv o’zi nma?, u bolaning hayotida qanday ro’l oynaydi va qanday ta’sir qilishi haqida so’z yuritiladi. Bolaning shaxs bo’lib yetishishida ijtimoiy muhitning qanchalik ahamiyatli ekanligi ushbu maqolaning dolzarb mavzularidan biri  hisoblanadi.