KOMPYUTER VA ON-LAYN TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH. - Usmonova Umida juma qizi,; Burxonova Moxichehra Abdulxadiyevna,; Amirqulova Shirin Sherzod qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Ingiliz tili darslarida axborot texnologiyalari va ulardan samarali foydalanish ahamiyati, ta‟lim jarayonida har bir darsda an‟anaviy texnologiyalarni qoʻllashi, dars mashg`ulotlardagi AKT foydalnish koʻnikmasini shakillantirish masalalariga e‟tibor qaratiladi. Kalit so‟zlar: pedagogik jarayon, zamonaviy pedagogik va axborot kommunikatsion texnologiya, axborot, animatsiya.