“PYTHONDA O‘ZGARUVCHILARNI TAVSIFLASH” MAVZUSIDA METODIK TAVSIYA - Abdiramanova Kamila Adilbekovna (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu metodik tavsiya orqali muallif zamonaviy ta’lim jarayonida  informatika faniga bo’lgan talab va bu fanning ahamiyati haqida fikr bildirib masala yechish shartlari. Turli  sanoq sistemalardagi sonlar ustida amallarni bajarish, bir sanoq sistemadan ikkinchi sanoq sistemaga o’tkazish qoidalarini  o’quvchilar taffakur qilish qobilyatlarining rivojlanish omili sifatida aytib o’tgan.