IMOM G‘AZZOLIYNING "TAVBA" ASARI VA UNING HOZIRGI KUNDA YOSHLAR HAYOTIDAGI O‘RNI - Isomiddinova GulnozaAkmal qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada Imom G‘azzoliy tomonidan yozilgan "Tavba" asarining mazmuni, uning inson hayotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tavbaning diniy, axloqiy va ma’naviy jihatlari yoritilib, insonning ruhiy poklanish jarayoni sifatida qanday talqin etilishi bayon qilinadi. Shuningdek, tavbaning shaxsiy va jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilinib, G‘azzoliyning bu boradagi fikrlari tahlil qilinadi.