O`SMIRLIK DAVRINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Otajonova Gulzira Ozodovna; Qurbonboyeva Surayyo Toxirovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada O`smirlikdavri haqida tushuncha, o`smirlarning anatomik fiziologik xususiyatlari va o`smirlarning bilish jarayonlarining xususiyatlari taxlil qilindi.