INSONLAR TEMPERAMENTINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna,; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada temperament turlari va ularning psixologik tavsifi, temperament haqida umumiy tushuncha berilgan.