KOMPYUTER O’YINLARI ORQALI CHET TILLARINI O’RGANISH - Toshboltayev Fahriddin,; Saidkamolova Dilnozaxon Saidmurodxon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola kompyuter o‘yinlari orqali ingliz tilini o‘rganishning samarali usullari haqida ma’lumot beradi. Maqolada o‘yinlarning til o‘rganishga ijobiy ta’siri, so‘z boyligini oshirish, eshitish va tushunish qobiliyatini rivojlantirishdagi o‘rni batafsil yoritiladi. Mashhur kompyuter o‘yinlari misolida ingliz tilida yangi so‘zlar va iboralarni tabiiy ravishda o‘zlashtirish imkoniyatlari ko‘rsatib beriladi. Shuningdek, o‘yinlar orqali kommunikatsiya ko‘nikmalarini mustahkamlash va ingliz tilida erkin fikr bildirish qobiliyatini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Maqola, ingliz tilini qiziqarli va samarali tarzda o‘rganishni istagan yoshlar va talabalar uchun foydali qo‘llanma bo‘lib xizmat qiladi.