TIBBIYOTDA TIBBIY PSIXODIOGNOSTIKANING ZARURIYATI - Olimova Dano Shakirovna,; Allaqulova Oygul Farhod qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada tibbiy psixodiagnostikaning mohiyati, uning tibbiy amaliyotdagi ahamiyati, asosiy metodlari va samaradorligi haqida ma’lumot beriladi.