TALABALARDA ANSAMBL IJROCHILIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Fazliddinov Zokir, (Ustozlar uchun, 2025)
Ma‘lumki, millatimizning boy musiqa merosini o‘rganish va uni keng omma ichida targ‘ib etishishlarini san’atimizning fidoiylari, jonkuyar tashabbuskorlari va mohir ijro- chilar amalga oshirib kelganlar. Shu o‘rinda ta‘kidlash joizki, yosh avlodni komil inson darajasiga chiqishida juda muhim ahamiyat kasb etgan turli san’at sohalarining ijodiy salohiyatga ega bo‘lgan kadrlarini yetishtirish ham bugungi kunimiz uchun juda zarurdir. Ushbu maqolada Talabalarda ansambl ijrochilik ko‘nikmalarini rivojlantirish xususida so’z boradi