MAGNIT MAYDONNING BIOORGANIZMLARGA TA’SIRI - Abduxalilova Ra’no Saitmirza qizi,; Bobonazarova Soliha Uyg’un qizi,; Elmurotova Dilnoza Baxtiyorovna,; Qurbonov Jamshid Muyiddinovich, (Ustozlar uchun, 2025)
Magnit maydonlar atrof-muhitimizning doimiy va muhim qismi bo’lib asosiy komponentlari geomagnit maydonning doimiy qismi, uning magnit bo'ronlari natijasida yuzaga keladigan tebranishlari va texnogen magnit maydonlardir. Ushbu maydonlar o'ta past chastotali (