OʻQITUVCHILARDA KASBIY SOʼNISH JARAYONLARINI OʼRGANISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Yaxshiyeva Lobar Rizoqulovna (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini soʼnishi mexanizmlariga eʼtibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yoʼllariga toʼxtalib oʼtilgan.