BOLALARNING KAMOL TOPISHIDA OTA-ONALAR VA PEDAGOGLARNING TA’SIRI - Toshboboyeva Nozima Qudiratovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘smir  yoshdagi avlod organizmining anatomik fiziologik va jismoniy jihatdan rivojlanish davrlarining asoslari, o‘smirlarning hayot tarzi xususiyatlari  bayon etilgan.