AL BUHORIY HADIS ILMINING SULTONI - Valiyeva Hadiy (Ustozlar uchun, 2025)
“Agar keyingilarda Imom Buhoriyni maqtash eshiklari ochiladigan bo`lsa uning madhiga qog`ozlar etmas  nafaslar  toqat qila olmay qolur. Zero u bamisoli  sohili  bo`lmagan dengizdir.”