МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАР – МИЛЛАТ КЎРКИ - Мамадалиева. З, (Ustozlar uchun, 2025)
Мамлакатимизда бугунги глобаллашув жараёнида ёшларни миллий қадриятларимиз асосида интеллекти юқори ва ватанпарвар қилиб тарбиялашга катта аҳамият қаратилмоқда.