MUZEY PREDMETLARINI O`RGANISH. - To`ramirzaev R (Ustozlar uchun, 2025)
Mamlakatimizdagi muzeylar faoliyatini qo‘llab quvatlash,ularning marketing siyosati va xizmatlari soxasini kompleks rivojlantirish,muzeylarga inovatsion texnologiyalarni samarali qo‘llash, shuningdek muzeylarda o‘zbek xalqi va davlatchiligi tarixi,Birinchi va Ikkinchi Renesans davrlari, buyuk allomalar xayoti va faoliyatiga oid zamonaviy yangi ekspoziyalarni yaratish,muzey to‘plamlaridagi boy tarixiy va madaniy me’rosimizni keng      targ‘ib qilish