MUROSAVIY TASHQI SIYOSAT TAMOYILLARI: SHAVKAT MIRZIYOYEV DAVRIDAGI USTUVOR YO‘NALISHLAR TAHLILI - Maqsudova Durdonaxon; V.E. Abirov (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Murosaviy tashqi siyosat tamoyillari va Shavkat Mirziyoyev davrida amalga oshirilayotgan ustuvor yo’nalishlar tahlili haqida ma’lumotlar keltirilgan.