INSONLAR TEMPERAMENTINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Zaripova Sadoqat Samandar qizi,; Nurjanova Gulzira Sherxanovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada temperament turlari va ularning psixologik tavsifi, temperament haqida umumiy tushuncha berilgan.