PSIXOLOGIK TRENING O’TKAZISH VA UNING AHAMIYATI. - Aygul Turimova Maxsedbayevna,; Kasbayeva Raushan Djoldasbayevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola ta’lim muassasalarida psixologik treninglarni o’tkazish, inson hayotida bunday treninglarni o’rni, inson hayotidagi muammolarni yechimi va stresslardan chiqib ketishda psixologik treninglarni o’rni haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.