MAKTAB JAMOASI OʻRTASIDA PSIXOLOGIK SOGʻLOM MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Xolov Roʻziboy Ashurovich, (Ustozlar uchun, 2025)
Maktabda sog'lom muhitni shakillantirish muhimdir, chunki bu o'quvchilar va xodimlar uchun salomat va samarali o'rganish muhitini ta'minlashda katta ahamiyatga ega. Bu maqolada dolzarb masalalar, ularning echimlari va muammolari ko'rsatiladi. Maktabda sog'lom muhitni shakillantirish uchun toza havo, suv, taomlar, toza vaqt o'tkazish joylari, o'quvchilarning salomatligi va sport mashg'ulotlari uchun masofaviy imkoniyatlar kritikdir. Bu faktlar o'quvchilarning o'zlarini yaxshi his qilishlari, o'rganishlarini oshirishlari va salomatliklarini saqlashlari uchun zarurdir.