KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILARDA DIQQATINI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI HAMDA PSIXOLOGIK USULLARI - Baratova Navro'za Jomurod qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Diqqatning barqarorlik, koʻchuvchanlik, boʻlinuvchilik kabi xususiyatlari, koʻlami kabi omillari uning doirasini kengaytiradi.O`quvchilar diqqatini jalb qila olish o`qituvchi mahorati bilan o`lchanadi.