ILK OʻSPIRINLIK YOSHIDAGI OʻQUVCHILARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Shadmanova Muslimaxon Djamaliddinovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Abu Nasr Al-Forobiyning- “Insonga uni go`zal amallar qilish uchun yo`naltiradigan odat mahsuli bo`lmish yetuk xulq lozim. Xulqning yaxshiligi xattiharakatlarda me’yor qay darajada saqlangani bilan bog`lanadi” degan fikriga tayangan holda, kelajak poydevorini qurish avval o`zimizni oiladan boshlashni yodda tutishimiz lozimligini, o`sib kelayotgan yosh avlodlarimizning              xulqiga go`zallik mahsuli bo`lgan tarbiya fazilatini namoyish qilishda biz kattalar o`rnak bo`lishimiz ayni muddaodir.