TURISTLARNING MOLIYAVIY XAVFSIZLIGI: ZAMONAVIY TAHDIDLAR VA ULARDAN HIMOYALANISH YO’LLARI - Urunov Numanjon Mo‘ydinovich (Ustozlar uchun, 2025)
Moliyaviy savodxonlik turistlar uchun sayohat davomida moliyaviy resurslarini samarali boshqarish, firibgarlikdan qochish va valyuta almashinuvi, to‘lovlar va tejamkorlik bo‘yicha to‘g‘ri qarorlar qabul qilishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola O‘zbekiston va boshqa davlatlarda turistlar uchun mavjud moliyaviy savodxonlik resurslarini taqqoslaydi, onlayn kurslar, mobil ilovalar, seminarlar va treninglarga e’tibor qaratadi..