TRANSPORT VOSITALARIDAN SODIR ETILADIGAN OʻGʻRILIK JINOYATINI FOSH ETISH TAKTIKASI - Xamroqulov Islom, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada transport vositalaridan sodir etiladigan oʻgʻrilik jinoyatlarini fosh etish taktikasi, jinoyatlarning turlari, ularni aniqlash va oldini olish yo‘llari hamda AQSh, Germaniya va Yaponiya tajribasi asosida samarali choralar yoritilgan.