YOSHLAR ORASIDA SUIDSIDGA MOYILLIK HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Abdiyeva Nazira Umirzaqovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada bugungi muhim va global sharoitda suitsid muammosi yuzasidan, dunyo va yurtimiz olimlari tomonidan olib borilgan qator tadqiqotlar va ularning natijalari yuzasidan ishlab chiqilgan ilmiy xulosalar tahlil qilingan bo‘lib, qo‘lga kiritilgan ilmiy va empirik natijalar atroflicha tahlil etilgan va muallif qarashlari bilan boyitilgan.