MAKTAB VA UNIVERSITETLARDA SPORT TO’GARAKLARINING SAMARADORLIGI - Ergashaliyeva Shirinxon Soyibjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Sport to‘garaklari — bu ta’lim muassasalarida o‘quvchilar va talabalar uchun darsdan tashqari tashkil etiladigan jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari bo‘lib, yoshlar salomatligini mustahkamlash, ularni sog‘lom turmush tarziga jalb qilish va ijtimoiy faolligini oshirishda muhim rol o‘ynaydi.