BANK KREDITLARINI BERISH ORQALI AHOLI BANDLIGINI TA’MINLASH VA KAMBAG’ALLIKDAN CHIQARISH YO’LLARI - Ochilov Muhriddin Toshpulat o’g’li, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bank kreditlarini berish orqali aholi bandligini ta’minlash yo‘llari orqali kambag‘allikni qisqartirish, barcha viloyatlarda kambag‘allikni qisqartirish bo‘yicha amaliy ishlarni tashkil qilish maqsad qilib olingan.