KREDIT PORTFELINI BOSHQARISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARINI SIFAT TAHLILI - Boboqulov Kamoliddin Gulmurodovich, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklarining kredit portfelini boshqarish jarayonini tahlil qilish va samaradorligini oshirish yo‘llarini aniqlashga va tahlil qilishdan iborat. Tadqiqotda kredit risklarini baholash, portfelni diversifikatsiyalash, innovatsion boshqaruv metodlari va raqamli texnologiyalar asosida yechimlar ishlab chiqish masalalari ko‘rib chiqilgan va tahlil qilingan.