TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAHORATINI SHAKLLANTIRISH - Jaloliddinova Maftunaxon Mahmudjon qizi,; Sultonova Ruxshonaxon Shukurjon qizi,; Abdusalimova Maftunaxon Abdulhamidjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada tarbiyachining pedagagik mahoratini shakillantirish ahamiyati  haqida so‘z yuritiladi.