MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA NUTQ OʻSTIRISH MASHGʻULOTLARIDA BOLALARNI MUSTAQIL FIKRLASHGA OʻRGATISH TEXNOLOGIYALARI - Jaloliddinova Maftunaxon Mahmudjon qizi,; Yo‘ldosheva Mubinaxon Zafarjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida nutq o‘stirish mashg‘ulotlarida bolalarni mustaqil fikrlashga o‘rgatish texnologiyalari, bolalarda nutqiy rivojlanishni ta'minlash, ularni mustaqil fikrlashga o‘rgatish qobiliyatlarini shakllantirish haqida so‘z yuritiladi.